1 Nov 2014

Dragoste & Design

De "Dragoste & Design" am avut parte aseara la Cortina Oradea . A fost o seara excelenta, in compania unor oameni foarte placuti de la care am avut atat de multe de invatat! Odata cu premiera filmului "Dragoste & Design" am avut onoarea sa participam la fashion, make-up si hairstyle sessions, alaturi de speakeri profesionisti precum make-up artistul Bob Ioana, hair-stylistul Monica Pendea si nu in ultimul rand fashion blogger-ul Sandra Bendre.Seara a inceput bine inteles cu un superb cadou oferit tuturor participantelor,incrierea la tombola si nelipsitul pahar de sampanie, care are mereu acel tact glamour. Ioana Bob, make-up artistul bine cunoscut in Oradea pentru deosebitele machiaje pe care le realizeaza si nu numai, a deschis sesiunea de sfaturi extrem de utile in materie de make-up, ingrijirea tenului, tendintele toamna-iarna 2014-2015 in ceea ce priveste culorile machiajului. Anul acesta se pare ca suntem norocoase, deoarece avem o paleta larga de culori din care putem alege atunci cand ne machiem. Culorile fructelor de padure dau tonul buzelor noastre in aceasta toamna, iar eu ma bucur deoarece iubesc aceste culori si le folosesc des atunci cand ma machiez. In ceea ce priveste sprancele, Ioana ne-a sfatuit sa le lasam cat mai naturale si daca sunt si groase cu atat mai bine deoarece in acest sezon sunt in mare trend, dar pentru mai multe sfaturi va recomand sa va bucurati de sfaturile Ioanei in mod direct si sa beneficiati de serviciile de calitate pe care ea le ofera.

Ioana Bob make-up artist

A doua sesiune de sfaturi a fost oferita de hair-stylistul Monica Pendea,  care ne -a oferit sfaturi in ceea ce priveste coafurile care sunt la moda in acest sezon, realizand una dintre aceste hairstyle-uri pe una dintre participantele evenimentului. Se pare ca acest sezon volumul parului trebuie sa dispara, deoarece sunt la moda coafurile foarte gelate, parul sa fie prins intr-un coc dezordonat dar foarte lipit de cap. Accentul in acest sezon este pus pe fata. Fata trebuie sa fie cat mai libera iar parul sa nu iasa in evidenta. In ceea ce priveste culorile, din nou suntem norocoase deoarece putem alege dintr-o larga paleta de culori de la blond la negru, dar totusi e de preferat sa ramanem la o singura culoare , fara suvite sau bine cunoscutele ombre care au fost in tendinta in primavara-vara anului acesta.


Monica Pendea hair-stylist

In a treia parte a evenimentului am avut parte de sfaturile extrem de utile ale fashion blogger-ului Sandra Bendre cu al ei bine cunoscut blog Sandra's Fashion Corner
Sandra ne-a prezentat cateva piese vestimetare care actualmente sunt la moda, precum fustele cu carouri, pantalonii din piele, poncho-urile, diverse accesorii, incaltaminte etc. In aceasta toamna se poarta foarte mult stilul militaresc, ceea ce este confirmat de toate revistele de moda. Marourile, burgundi-ul, culorile pastelate sunt in trend in acest sezon, si dupa cum bine ne-a sfatuit Sandra, dece sa eliminam culorile deschise toamna si iarna? albastru pastel, roz cipria, si multe alte nuante pastelate pot fi foarte bine purate si in sezonul mai rece. 


Sandra Bendre fashion blogger

Evenimentul s-a incheiat cu tombola care a oferit participantelor cadouri. Primul cadou a fost un make-up din partea Ioanei Bob. Urmatorul cadou cel a lui Monica Pendea iar al treilea cadou a fost oferit de Sandra Bendre.

A fost o seara foarte placuta, cu o multime de sfaturi de care fiecare femeie se poate bucura. Timpul din pacate a fost destul de scurt deorece urma sa inceapa filmul " Dragoste & Design". Un film care pe mine personal m-a bucurat foarte mult deoarece este o reclama excelenta pentru Romania, atat din punct de vedere al modei cat si al turismului.

Doamnelor si domnisoarelor, va recomand sa nu lipsiti de la astfel de evenimente deoarece sunt extrem de placute si utile, iar daca seara se incheie si cu un dragut film romantic, cu atat mai bine!!


No comments:

Post a Comment

Add comment