4 Sep 2014

Skirt Bike Oradea


 Skirt Bike Oradea a fost un eveniment care a avut loc in Oradea in data de 31 august. Am fost extrem de entuziasmata cand am aflat ca acest eveniment va avea loc in Oradea. Este o idee geniala si o modalitate perfecta, pentru incurajarea miscarii si mai ales a mersului pe bicicleta, si de ce nu , intr-o tinuta eleganta. In general atunci cand ne gandim la bicicleta, instant o asociem cu o tinuta sport, dar nu trebuie neaparat sa fie asa. Skirt Bike ne-a demonstrat ca se poate merge pe bicicleta  purtand o rochie sau o fusta, o pereche de sandale sau chiar o pereche de stiletto. Tinutele abordate de fetele care au participat la Skirt Bike, au fost una mai  frumoasa si mai interesanta decat cealalta. Fustite inflorate, bluze brodate, coronite inflorate, rochite in stilul anilor 50.  A fost o adevarata prezentare de moda pe doua roti. 
    

Dupa cum va spuneam, evenimentul a avut loc in Oradea, duminica in data de 31 august. Intalnirea si locul de plecare a fost in Parcul Magnoliei , unde toate participantele s-au putut inscrie. Un gest foarte frumos  a fost facut de ALPA EST COSMETICS, prin cadourile oferite tuturor  participantelor. 
Traseul stabilit a fost unul foarte frumos. Plecand din parcul Magnoliei, ne-am indreptat catre Olosig, Sirul Canonicilor, magazinul Crisu, B-dul Gen. Magheru dupa care am ajuns in Cetatea Oradea unde am facut o scurta oprire pentru poze si relaxare, dupa care ne-am continuat traseul spre Parcul 1 Decembrie, Pasajul Vulturul Negru, Podul Ferdinand ajungand la Teatrul Regina Maria, ultimul punct al traseului. 

Evenimentul s-a sfarsit intr-un mod foarte placut. Moszkva Kávézó a fost locul unde evenimentul a luat sfarsit. Toate fetele care au participat la eveniment , au avut posibilitatea de -a fi fericitele castigatoare
a premilor puse in joc la tombola organizata de Skirt Bike. Premile au fost care mai de care mai frumoase si mai interesante, dar premiul cel mare a fost
 o bicicleta Pegas foarte chic si perfecta pentru domnisoare.


Multumim Biciclete Pegas pentru frumosul premiu!!Multumim ALPA ESTE COSMETIC pentru frumoasele cadouri!! 


Multumim Party Oradea pentru frumoasele poze!!


        Tinuta aleasa de mine pentru acest eveniment a fost una simpla, dar eleganta . O rochie vintage bluemarin cu floricele albe si rosii, sandale cu toc comod albe si un colier alb pentru a accesoriza tinuta. Cred ca in momentul alegerii acestei tinute, m-am gandit la frumoasele pariziene, care  iubesc " pedalatul intr-un stil elegant".
 • Sandale Zara 
 • Colier Zara 
 • Rochie Vintage  • Le multumim celor de la Green Revolution pentru bicicletele puse la dispozitie!
  Acest eveniment a fost un adevarat succes. Nu aveam cum sa spun " nu" unui asemenea eveniment. Nu se putea gasi un mod mai frumos si mai eficient pentru a promova feminitatea, mersul pe bicicleta, pentru a promova sanatatea si frumusetea si nu in ultimul rand, pentru a promova frumusetea acestui oras. 
  Le multumim celor de la Clubul Rotaract Oradea si organizatoarei acestui eveniment Roxana Domut, fara de care acest eveniment nu ar fi avut loc. Astept cu mare nerabdare a 2-a editie Skirt Bike Oradea la care va invit si sper sa " pedalam " in numar cat mai mare!!   1 comment:

  1. Ai surprins perfect momentul, in cuvinte si imagini potrivite!
   Te voi citi in continuare, Eliza!

   ReplyDelete

  Add comment